Musorujsag
Élő Eredmények

Tyson leckét adott egy rajongónak, majd atyai jó tanáccsal látta el McGregort

m4sport.hu
Az amerikai bokszlegenda, Mike Tyson egy rajongójának adott spontán leckét, majd a UFC ír ketrecharcosát, Conor McGregort látta el néhány atyai jó tanáccsal.

Az 53 éves Tyson – aki a legfiatalabb nehézsúlyú világbajnokként vonult be a sporttörténelembe – egy rajongó érdeklődése kedvéért azonnal ledobta kabátját és néhány másodperc alatt megmutatta, nem sokat kopott a gyorsasága az évek múlása alatt, majd röviden elmagyarázta a mozdulatsor és a testtartás lényegét.

Az egykori vitathatatlan bajnok híres volt magánéleti botrányairól is, 1992-ben hat év börtönre is ítélték nemi erőszak miatt és most egy másik rebellis sportolónak, Conor McGregornak szolgált néhány jó tanáccsal – írta a Daily Mail.

„Conornak magába kell néznie és meg kell kérdeznie: Mi történt velem? Miért viselkedem így?” – mondta Tyson, aki úgy véli, sok sportoló nem tud mit kezdeni a hirtelen jött rengeteg pénzzel. „Nem tudjuk, hogyan kell kezelni egy ilyen helyzetet. Több millió dollárt kaptunk és ilyen sem a családunkban, sem az életünkben soha nem fordult elő. Olyan embereknek veszel ajándékokat, akik nem érdemlik meg. Egyszerűen nem tudod, mit kezdj a pénzzel, úgy érzed, nem érdemled meg.”

McGregor több alkalommal is összetűzésbe keveredett a törvénnyel az elmúlt években: 2018-ban letartóztatták, mert megtámadta egy ellenfelének a buszát, egyszer egy szurkoló telefonját törte össze, de volt már szexuális zaklatási ügye is. Legutóbb áprilisban egy kocsmában ütött meg egy idősebb férfit, aki fel is jelentette.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek