Találkozott Károly herceggel, karanténba vonul Anthony Joshua

Önkéntes karanténba vonul Anthony Joshua, mivel a közelmúltban találkozott Károly brit trónörökössel, akinek szervezetében szerdán kimutatták a Covid-19 megbetegedést okozó új koronavírust.

Fotó: gettyimagesA Nemzetközi Bokszszövetség (IBF), a Boksz Világszövetség (WBA), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoka március 9-én, a Nemzetközösség Napján találkozott – és fogott kezet – a londoni Westminster Apátságban a 71 éves Károly herceggel, akinek szerdán lett pozitív a koronavírus-tesztje. A walesi herceg londoni hivatalának közleménye szerint a trónörökös tünetei enyhék, és egészségi állapota a fertőzéstől eltekintve jó.

A 30 éves brit ökölvívó 16 nappal a találkozás után önkéntes karanténba vonul. „AJ otthon van, követi a kormány által előírt utasításokat, jól van és egészségesnek érzi magát” – nyilatkozta Joshua szóvivője.Anthony Joshua az eredeti tervek szerint június 20-án a Tottenham Hotspur stadionjában védené meg világbajnoki öveit a bolgár Kubrat Pulev ellen, ám a jelenlegi koronavírus-helyzet miatt elképzelhető, hogy a mérkőzésre egy későbbi időpontban kerül sor.