Musorujsag
Élő Eredmények
×

A 16-ba sem jutottak be öklözőink a női vébén

A 16-ba sem jutottak be öklözőink a női vébén

m4sport.hu
Szeleczki Lilla és Hámori Luca is kiesett az Új-Delhiben zajló női ökölvívó-világbajnokságon: előbbi marokkói, utóbbi pedig thaiföldi riválissal szemben maradt alul a legjobb 16 közé jutásért kiírt szombati mérkőzésén.

Ezzel a nyolcfős magyar válogatott fele búcsúzott el a vb-től, mivel a csütörtöki nyitónap két érdekeltje, Busa Gabriella és Lakotár Hanna is kikapott ellenfelétől.

A 48 kilogrammosok között érdekelt Szeleczki Lilla hiába ment kilenc percen át végig előre, a marokkói Jaszmin Muttaki mind a három menetben jobbnak bizonyult a magyarnál, mert rendre megelőzte a közbeütéseivel, így sima, pontozásos vereség lett a vége.

Ugyanígy egyhangú pontozással veszített a 66 kilogrammos Hámori Luca is, bár ő jóval szorosabb csatában maradt alul. A magyar bokszoló egy menetet el is vitt a háromból, összességében azonban a thaiföldi Janjaem Suwannapheng volt a jobb, akit mindhárom pontozó 29-28-cal jelölt meg győztesnek.

Borítókép: Hámori Luca (kék) küzd a thaiföldi Janjaem Suwannapheng ellen a női ökölvívó-világbajnokság 66 kilogrammos súlycsoportjának selejtezőjében (MTI/EPA/Haris Tjagi)

További tartalmak