Musorujsag
Élő Eredmények

Ön melyik olimpiai formaruha-tervet szavazná meg a magyaroknak Tokióra?

m4sport.hu
A Magyar Olimpiai Bizottság szeptember 12-én hirdeti ki, hogy a tokiói formaruha-pályázat döntőjébe jutó három tervező közül melyik lesz a végső befutó. Ön kire voksolna?
(fotó: MOB) (fotó: MOB)

Eredetileg 10 tervező pályázott, ez a kör szűkült háromra, csütörtökön pedig a győztes kilétére derül fény egy sajtótájékoztató keretében.

A legjobb háromba a Nanushka, a Nubu, illetve Tomcsányi Dóra kollekciói kerültek be. A Magyar Olimpiai Bizottság Facebook-oldalán mindhárom pályázatról posztolt egy-egy galériát a tervekkel. Önnél melyik lenne a győztes? Szavazzon cikkünk végén!

A Nanushka-pályázat - a galériához kattintson a képre (forrás: MOB) A Nanushka-pályázat – a galériához kattintson a képre (forrás: MOB)
A Nubu-pályázat - a galériához kattintson a képre (forrás: MOB) A Nubu-pályázat – a galériához kattintson a képre (forrás: MOB)
A Tomcsanyi-pályázat - a galériához kattintson a képre (forrás: MOB) A Tomcsanyi-pályázat – a galériához kattintson a képre (forrás: MOB)

A pályázatokat elbíráló zsűri tagja Harmati Hedvig DLA, a MOME textiltervező tanszékének vezetője; Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője; Lakatos Márk, stylist; Nánási Pál, fotográfus; valamint sportolói részről Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai bajnok kardvívónk; Verrasztó Evelyn, ötszörös Európa-bajnok úszó olimpikonunk; Varga Katalin paralimpikon kajakozó; és Báthori Zsófia, a MOB marketing menedzsere.

További tartalmak