search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

darkmode

Élő Eredmények

Liu Shaoang: Felejtsük el és lépjünk tovább

m4sport.hu
Harmadik helyen ért célba Liu Shaoang, de öröme nem felhőtlen, testvérét az első helyről zárták ki a rövidpályás gyorskorcsolya 1000 méteres olimpiai fináléjában.

„Ez egy érzelmi hullámvasút volt, próbálok diplomatikusan válaszolni és higgadt maradni. A pálya mellett egy kicsit elvesztettem a fejem és egy kicsit elszabadultak az érzelmek – nem tudom, hogy ilyen esetben mit kellett volna csinálnom. Próbálok megnyugodni és elfelejteni, ami volt, készülni a következő futamokra” – fogalmazott Liu Shaoang az M4 Sportnak nyilatkozva a döntő után.

A futam leállításának pillanatában éppen Shaoang állt az élen, ráadásul meg is tudta tartani a pozíciót, jó eséllyel meg is védhette volna azt.

„Kaptunk sok jót és sok rosszat. Visszafújták az elején a futamot, ami nagyon rosszul jött, pedig jól éreztem magam, volt egy nagyon szép előzésem. Amikor Vu megelőzött, még erősnek éreztem magam, az újraindítás után sajnos nem tudtam már előrébb jönni és ebben most ennyi volt sajnos – mondta az M4 Sportnak. – Én is kaptam jót és rosszat az elején, nem tudom, mennyire látszik a videókon, de ott nagyon sok kezezés volt. Nem én vagyok a bíró, sajnos nem én döntök, ezt le kell fogadni. Örülök a bronznak, legalább annyi eszem volt, hogy a Vut meg tudtam előzni a végén”.

Liu Shaolin Sándor elviharzott a mix zónából, és egyelőre nem adott interjút, Shaoang megpróbál segíteni a továbblépésben testvérének: „mondtam neki, hogy ami történt megtörtént, felejtsük el és lépjünk tovább”.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak