search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

darkmode

Élő Eredmények

Liu Shaolin: Én vagyok a világ legboldogabb bátyja

m4sport.hu
Az idősebbik Liu testvér mérhetetlenül büszke az öccsére, és biztos benne, nála jobban senki nem szurkolt a csarnokban.

Liu Shaoang első helyen végzett a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyén a pekingi téli olimpián. Bátyja, a negyeddöntőben búcsúzó Liu Shaolin Sándor elérzékenyülten nyilatkozott a futam után.

Még mindig remegek annyira izgultam. Nálam hangosabban senki nem kiabált. Annyira örülök, megérdemelte, annyira jó sztori, pár nappal később tudott csak kiutazni, covidos lett, és kijött, kiállt és megcsinálta” – mondta a könnyeivel küszködve az idősebbik Liu testvér.

Nagyon büszke vagyok rá, tudom milyen vele megosztani az örömöket, és ezt is ugyanúgy meg tudtam vele osztani. Sajnálom, hogy nem lehettem a jégen és ott támogassam. Az emberek nekem, is gratulálnak és ez az egész olyan jó érzés volt, én vagyok a világ legboldogabb bátyja„.

Pjongcsangban is az utolsó nap hoztuk a legnagyobbat, ott is az utolsó távra tudtunk kihozni mindent. Próbáltam minél kevesebb terhet rá tenni, nem az mondtam, hogy meg tudja csinálni, hanem hogy hogyan korcsolyázzon, mire figyeljen oda. Nálam hangosabban nem szurkolt senki„.

„Úgy neveltek fel, bármelyikünk nyer aranyat, az a családban marad. Remélem osztozunk Ádóval. Szeressük egymást, bárki nyeri az aranyat az mindig a kettőnk sikere lesz. Én ugyanúgy tudok örülni a győzelmének, talán még jobban is, mintha én nyertem volna meg – mondta Liu Shaolin Sándor.

További tartalmak