search

logo, social, vissza gomb

logo

text logo

search

darkmode

Élő Eredmények

Kékesi: sajnos elment két-három másodperc a hibámmal

m4sport.hu | Sz.Sz.
Kékesi Márton a 40. helyről várja a folytatást a férfi műlesiklás első futama után, célbaérését követően nagyon elszántan és pozitívan nyilatkozott.
„Jól kezdtem a pályát és örülök, hogy harcosan vágtam bele a futamba – fogalmazott kékesi az M4 Sport kamerája előtt. Sajnos elment két-három másodperc a hibámmal, amit a pálya közepén vétettem és eltartott négy-öt kapuig. Ott nagyon lelassult a sebességem, ez nem kellett volna.”
Hét másodpercnél is több hátránnyal ért célba a 40. helyen, hibája nélkül megközelíthette volna az élmezőnyt: „ha végig egy stabil biztonsági menetet megyek, ugyan ez lett volna az időm, ha nem hibázom akkor ettől kevesebbet kaptam volna”.
Kékesi az első futamban sem a biztonságos célbaérést tűzte ki célul és a másodikban is igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából.
Ez nem biztonsági volt, viszont nem volt meg a precízség. A keménység benne volt, de a másodikba több precízséget akarok belevinni, megtanultam itt, hogy mire kell figyelni. A második futamban semmit nem fogok visszatartani magamból, mindent felteszek egy lapra” – mondta Kékesi.
A második futam – közép-európai idő szerint – 6.45 órakor rajtol.
Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak