Musorujsag
Élő Eredmények

Hollósy szerint kellett az új impulzus a Nyíregyházának

Hollósy szerint kellett az új impulzus a Nyíregyházának

MTI/M4 Sport
Hollósy László, a friss Magyar Kupa-győztes Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatának vezetőedzője szerint együttesének új impulzusra volt szüksége, s örül, hogy érkezésével ezt meg is kapták a játékosok.

A nyírségi gárda élére múlt hétfőn nevezték ki a Ciprusról hazatért szakembert, akinek a vezetésével vasárnap 3-2-re legyőzték az utóbbi években hazai porondon egyeduralkodó Békéscsabát, így 2007 után nyert ismét MK-t a csapat.

 „A nyíregyházi vezetőség 19-re lapot húzott, s bejött” – mondta az M4 Sport Sportreggeli című műsorában kedden Hollósy. A szakvezető szerint a játékosok megértették, hogy csak akkor tudnak sikert elérni, ha együtt dolgoznak.

 „Nagyon pozitív volt számomra a csapat hozzáállása, és a játék, ahogy ezt a döntőt lehoztuk” – jelentette ki a 41 éves szakember.

A váltás kapcsán elmondta, hogy az együttesen belüli belső problémák indokolták, s az volt a cél, hogy valami új impulzussal felrázzák a csapatot. Hozzátette: örül, hogy az ő érkezésével ezt megkapták a lányok.

A jövővel kapcsolatban elmondta: most az a legfontosabb, hogy a számukra pénteken, a Vasas elleni negyeddöntővel induló rájátszás előtt a földön tartsa a csapatot.

 „A kupagyőzelmet sem túlértékelni, sem alulértékelni nem szabad, keményen kell dolgoznunk a folytatásban” – fogalmazott.

Hollósy egyelőre a szezon végéig állapodott meg a nyíregyházi vezetőkkel a közös munkáról, s még nem tudja, mit hoz majd a folytatás a számára.

 „Több ajánlatom is van a következő szezonra, de ott van a családom, a feleségem és a három és féléves kisfiam, le kell ülnöm velük, mielőtt hosszabb távra elkötelezem magam valahova” – mondta a korábbi szövetségi kapitány.

A vasárnapi volt Hollósy László második kupagyőzelme, az elsőt még 2011-ben, a BSE vezetőedzőjeként aratta.

További tartalmak