Musorujsag
Élő Eredmények
×

Péni István nem jutott a négy közé a sportlövő Elnök Kupán

Péni István nem jutott a négy közé a sportlövő Elnök Kupán

MTI | Kun Dániel
Péni István nem jutott be a négy közé a Wroclawban zajló sportlövő Elnök Kupán a 10 méter légpuska egyéni versenyszámban.

A magyar szövetség szombati beszámolója szerint az UTE sportolója a hatodik helyen kvalifikált a nyolc közé 631,8 körös eredménnyel. A küzdelmek két négyes csoportban folytatódtak, és ötös sorozatonként a leghátrébb álló mindig kiesett. Az egyes lövéseknél a legnagyobb eredményt elérő sportoló négy pontot kapott, a második hármat és így tovább.

Péni István az elődöntőben szétlőhetett a második helyért, de végül harmadik lett, így nem jutott a négyes döntőbe, ahová mindkét elődöntőből az első kettő került be.

A 10 méter légpuska női egyéni versenyszámban Mészáros Eszter hetedikként (629,4 kör), Dénes Eszter nyolcadikként (629,3) jutott a nyolc közé. Az egyik négyes elődöntőben Dénes negyedik lett, a másikban Mészáros szétlőhetett a második helyért, de végül harmadik lett.

Az októberben rendezett koronglövő és a most Wroclawban zajló Elnök Kupa összesített díjazása 859 200 dollár (267 millió forint).

Borítókép: Magyar Sportlövők Szövetsége Facebook

További tartalmak

Kapcsolódó hírek