Nagy bejelentés a Zengő Motorsportnál

A Zengő Motorsport bejelentette, 2018-ban Nagy Norbert igazi legendák mellett a WTCR-sorozatban versenyez. A pilóta és a sorozat küzdelmeit az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

„Az elmúlt egy-két hét alatt állt össze véglegesen a projekt, nagyon gyorsan történtek az események. Most éreztük a jó lehetőséget arra, hogy világbajnoki szinten versenyezzek, mert a WTCR autók szinte azon a technikai szinten vannak amit már jól ismerek, nem kell megtanulnom egy olyan űrautót, mint a korábbi TC1-esek voltak. Ráadásul a SEAT-ot is jól ismerem, így még magabiztosabban kezdhetem a szezont. Az is meggyőző volt, hogy a versenyautó már Cupra névvel indul, így bízom benne, hogy a Seat Sportnak még fontosabb lesz a jó eredmény” – mondta Nagy Norbi, aki nem foglalkozik azzal, hogy a bajnokságban legendákkal együtt lép majd a pályára.

„Mentem már nagy nevekkel együtt a Nürburgringen, most sem jövök zavarba attól, hogy a világ legjobbjai ellen kell jól teljesítenem. A pályán sosem nézem azt, hogy milyen név van az autón, minden ellenfél egyforma, de természetesen nagyon tisztelem ezeket a versenyzőket, és nagyon örülök, hogy ugyanabban a bajnokságban indulunk."„Ha a középmezőnyben tudok végezni az már nagyon jó eredménynek számít, úgy érzem ehhez megvan a kellő alapunk. A Zengő Motorsportnak rengeteg tapasztalata van, hiszen hosszú évek óta versenyez a csapat a WTCC-ben, és a Seat Sporthoz is hosszan tartó szoros kapcsolat fűzi a csapatot. A mérnökökkel és a szerelőkkel is jól ismerjük egymást, így mondhatjuk, hogy a megszokott környezetben folytatom a versenyzést, ami nagyon fontos a jó eredményhez.”

Az M4 Sport és az m4sport.hu 2018-ban is élőben közvetíti a WTCR küzdelmeit.

Kapcsolódó tartalom

Egyéb autó és motorsport
Zengő Motorsport: A tehetség megvan, a pénz hiányzik