×

Dráma 2 és fél percben, jó hírek és élő közvetítés

Tom Coronel általában viccel – ezúttal drámázott.

wtcrdramacoronel
Közel 3 perces videót töltött fel Tom Coronel a szombati WTCR portugáliai első futamáról, melyben gyakorlatilag teljes betekintést enged abba a drámai káoszba, ami nem sokkal a rajtot követően szabadult el.

Mintha valamiféle megrendezett katasztrófafilmet néznénk, aminek szerencsére nem lettek áldozatai, noha minden adott volt hozzá. Versenyzésre szinte alkalmatlanul szűk pálya, falba vezető sikán, autók egymás hegyén-hátán, kigyulladt és eltűnt motorháztetők, földön fekvő, fájdalomtól eltorzuló arcú versenyzők... és még ezernyi más, nem feltétlenül optimális életkép jellemzi az alábbi videót, aminek megtekintése után máris hozzuk a jó hírt.És akkor jöjjön a jó hír. Szombaton, az újraindított első futamon nem vehetett részt Michelisz Norbert, mert az FIA nem engedte rajthoz állni a törött bukókeret miatt. Vasárnap délelőtt azonban a magyar versenyző hivatalos Facebook oldalán tette közzé a bejelentést, miszerint bár a csuklója fáj, úgy érzi, egyébként teljesen rendben van, az autóját pedig tökéletesen helyre tudták hozni, ezért mind az időmérőn, mint az azt követő délutáni versenyeken is részt tud venni.A futamokat pedig az MTVA élőben közvetíti, méghozzá a Duna Worldön és az m4sport.hu-n.

Az első versenyt 16:40-es kezdéssel, a másodikat pedig 18:05-től közvetítjük. Tóth Róbert mellett ezúttal a M1RA versenyzője, Nagy Dániel ül majd a szakkommentátori székben.

UPDATE: A délelőtti időmérő edzésen Michelisz Norbert Thed Björk után a 2. legjobb időt autózta, a fordított rajtrácsos pole-t pedig Gordon Shedden szerezte meg.

WTCR vasarnap portugal