Musorujsag
Élő Eredmények

Dráma 2 és fél percben, jó hírek és élő közvetítés

Dráma 2 és fél percben, jó hírek és élő közvetítés

m4sport.hu
Tom Coronel általában viccel – ezúttal drámázott.

Közel 3 perces videót töltött fel Tom Coronel a szombati WTCR portugáliai első futamáról, melyben gyakorlatilag teljes betekintést enged abba a drámai káoszba, ami nem sokkal a rajtot követően szabadult el.

Mintha valamiféle megrendezett katasztrófafilmet néznénk, aminek szerencsére nem lettek áldozatai, noha minden adott volt hozzá. Versenyzésre szinte alkalmatlanul szűk pálya, falba vezető sikán, autók egymás hegyén-hátán, kigyulladt és eltűnt motorháztetők, földön fekvő, fájdalomtól eltorzuló arcú versenyzők… és még ezernyi más, nem feltétlenül optimális életkép jellemzi az alábbi videót, aminek megtekintése után máris hozzuk a jó hírt.

És akkor jöjjön a jó hír. Szombaton, az újraindított első futamon nem vehetett részt Michelisz Norbert, mert az FIA nem engedte rajthoz állni a törött bukókeret miatt. Vasárnap délelőtt azonban a magyar versenyző hivatalos Facebook oldalán tette közzé a bejelentést, miszerint bár a csuklója fáj, úgy érzi, egyébként teljesen rendben van, az autóját pedig tökéletesen helyre tudták hozni, ezért mind az időmérőn, mint az azt követő délutáni versenyeken is részt tud venni.

A futamokat pedig az MTVA élőben közvetíti, méghozzá a Duna Worldön és az m4sport.hu-n.

Az első versenyt 16:40-es kezdéssel, a másodikat pedig 18:05-től közvetítjük. Tóth Róbert mellett ezúttal a M1RA versenyzője, Nagy Dániel ül majd a szakkommentátori székben.

UPDATE: A délelőtti időmérő edzésen Michelisz Norbert Thed Björk után a 2. legjobb időt autózta, a fordított rajtrácsos pole-t pedig Gordon Shedden szerezte meg.

WTCR vasarnap portugal

További tartalmak