Musorujsag
Élő Eredmények

Michelisz csuklója vezetésre kész –Slovakia Ring követezik

Michelisz csuklója vezetésre kész –Slovakia Ring követezik

m4sport.hu
A tízhétvégés szezon hatodik állomásához érkezik a WTCR mezőnye.

A következő három futamot szombaton és vasárnap a Slovakia Ringen rendezik, ahol Michelisz Norbert bár nem teljesen gyógyult csuklóval, de elvileg gond nélkül rajthoz állhat. A 33 éves versenyző még a Vila Real-i tömegbalesetben sérült meg, ahol aztán aznap már rajthoz sem állhatott, miután az FIA nem engedte elindulni az autó bukókeretének sérülése miatt. Másnap azonban, ha nagy fájdalmak árán is, de végül egy dobogót sikerült elcsípnie a Hyundai versenyzőjének.

20404803_d756b7d37e2c8b4d1042e4541d6f3905_wm

Michelisz jelenleg a hatodik helyen áll a pontversenyben, amit a szintén Hyundai versenyző Yvan Muller vezet. Michelisz a WTCR hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hátránya nem annyira aggasztó, mint amilyennek a számokból tűnik. Azok nagy része ugyanis puszta szerencsétlenség következménye, ami, ha elkerüli, most ott lehetne a legjobbak között.

03718006_FF_2663

„Az utóbbi pár évben az évadok első felében nem nagyon tudtam a legjobbamat adni. Aztán, például tavaly, amikor az év közepén azt gondoltam, hogy elment a bajnokság, két három futammal később már majdnem vezettem a tabellát. Idén közelebb vagyok az élmezőnyhöz…”

Michelisz szerint a Hyundai most nem lesz a mezőny leggyorsabbja, így a legerősebb céljaként a márkán belüli legjobb helyet tűzte ki a hétvégére, melyen természetesen a Zengő Motorsport versenyzői, Nagy Norbert és Szabó Zsolt is versenyez.

WTCR Nagy Norbert Michelisz Norbert

A WTCR eseményeit élőben az m4sport.hu-n közvetítjük, de a futamokat későbbi időpontban az M4 Sporton is megmutatjuk. Michelisz Norbiék futamain túl a hétvégén a DTM mezőnye is pályán lesz Zandvoortban, az alábbi táblázatban összefoglaltuk, hogy mely eseményeket mikor és hol közvetítünk:

180713 időtábla WTCR szlovak BMmel

További tartalmak