Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy Norbi a dobogón, Michelisz 7. lett a 2. futamon

Nagy Norbi a dobogón, Michelisz 7. lett a 2. futamon

m4sport.hu
Gabriele Tarquini idei negyedik győzelmével átvette a vezetést a pontversenyben.

Egy kis hiba, és máris megvan az első hely a startra. Persze ilyen „hanyagság” csak egy fordított rajtrács esetében fordulhat elő, de a lényeg, hogy Nagy Norbi a mellett a Gabriele Tarquini mellett kezdhette meg a szlovákiai 2. futamot, aki mire leintették azt, már az élen állt a pontversenyben.

Az olasz versenyző ugyanis megnyerte a versenyt, de mögötte rögtön ott volt Nagy Norbi, aki egész futam alatt tudta tartani a nyakában loholó Yvan Mullert. A francia versenyző a hetedik starthelyről ugrott a dobogót érő helyig, de Norbin nem tudta „túltenni magát”.

Képernyőfotó 2018-07-14 - 19.50.08

Michelisz Norbi is nagyot küzdött a 10. helyről startolva, bár előbb visszaesett a 11.-re, végül hetedikként intették le. A Hyundai versenyzőjét azonban vasárnap már egy jóval előkelőbb helyen láthatjuk, hiszen a délutáni időmérő edzésen ő szerezte meg a pole-t, így a normál rajtrácsos 3. futamon a 33 éves versenyző indulhat majd az élről. Szüksége is lesz a pontokra, jelenleg ugyanis a hetedik a pontversenyben, kettő egységgel előtte márkatársa, Thed Björk áll.

A szlovákiai harmadik futamot vasárnap az m4sport.hu-n 11:45-ös kezdéssel élőben közvetítjük.

A szlovákiai 2. futam végeredménye:

Képernyőfotó 2018-07-14 - 19.49.09

További tartalmak