Musorujsag
Élő Eredmények

Világbajnok vívónk is starthoz áll az oroszlányi ralin

mti
Ötödik alkalommal rendezik meg a hétvégén az Oroszlány-ralit, amelyen sztárvendégként és navigátorként Siklósi Gergely világbajnok párbajtőrvívó is részt vesz.

A szervezők tájékoztatása szerint a verseny a Rallye 3 kategória országos bajnoki futama, melyet a legendás Oroszlány-Pusztavám szakaszon rendeznek. A 84 indulóból álló mezőny hatszor teljesíti a 7,4 kilométeres etapot, háromszor az egyik, háromszor pedig a másik irányban.

Budapest, 2019. július 19. Az aranyérmes Siklósi Gergely a vívó-világbajnokság férfi párbajtőr versenyének eredményhirdetésén  a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 19-én. MTI/Illyés Tibor Siklósi Gergely (fotó: MTI/Illyés Tibor)

A júliusban Budapesten vb-aranyérmes Siklósi Gergely egy Skoda Fabia R5-ösben, Zagyva Lajos navigátoraként vesz részt a viadalon, valamint a szombati rajtceremónián ő indítja majd el a versenyzőket. “Imádom a technikai sportokat, szeretek motorozni és autót vezetni, az adrenalin mindig feldob, ha valami különlegeset csinálhatok a víváson kívül” – idézte a szervezők közleménye a 21 éves párbajtőrvívót, aki hozzátette: a pilótával megbeszélték, ha lehet, akkor csak élvezi a száguldást, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor navigátorként is megpróbál helyt állni.

Az Oroszlány-rali szombaton kezdődik és vasárnap ér véget.

További tartalmak