Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: meztelenkedéssel zavarták meg a raliversenyzőt, nem is tudta bevenni a kanyart

Videó: meztelenkedéssel zavarták meg a raliversenyzőt, nem is tudta bevenni a kanyart

m4sport.hu
Hóbuckának ütközött egy orosz raliversenyző, miután egy félmeztelen női néző elterelte a figyelmét a vezetésről.

Viktor Oszmanov az oroszországi Petrovszkaja Versta nevű versenyen száguldott Ladájával, amikor egy kanyar előtt a pálya mellett álló hölgy felhúzta a pólóját. A melltartós nő látványa annyira megzavarta a második helyen álló pilótát, hogy nem is tudta bevenni a kanyart, egy hóbuckában kötött ki, csak visszatolatva tudta folytatni a viadalt, körülbelül öt másodpercet veszítve egy pozíciót vissza is esett.

Oszmanov a viadal után elismerte, hogy a váratlan látvány miatt csúszott ki a kanyarban, pedig nem ez volt az első eset, hogy hiányos öltözetű nézők próbálták megzavarni. „Gyakran vetnek be ilyen trükköket a szurkolók. Láttam már meztelen fériakat és olyan nőket is, akik a melltartójukat lengették” – mesélte az orosz raliversenyző.

Az esetről beszámoló Bild megjegyzi, hogy januárban a legendás Monte-Carlo-ralin filmeztek le egy pálya mellett szeretkező párt, ráadásul amikor Jourdan Serderidis Ford Pumájának reflektora megvilágította a fiatalokat, a világbajnokság élő közvetítésében több ezer néző láthatta a pikáns jelenetet.

További tartalmak