Musorujsag
Élő Eredmények

Babos örül a karriercsúcsnak, de már a salakszezonra koncentrál

Babos örül a karriercsúcsnak, de már a salakszezonra koncentrál

M1/m4sport.hu
Babos Tímea remekül kezdte a 2018-as esztendőt, párosban karriercsúcsot ért el, egyesben pedig döntőt játszott a monterreyi tenisztornán, azonban a keménypályás szezon véget ért és kezdődik a felkészülés a salakos versenyekre.

„Itt vagyok Sopronban, nagyon örülök, hogy itthon lehetek pár napot. Most már teniszpályán vagyok és készülök a salakpályás szezonra, ezért hosszú pihenőről nem beszélhetünk egy ilyen hathetes turné után” – mondta az M1 Ma Délelőtt című műsorában a legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, aki boldog, hogy eltölthet egy kis időt Sopronban, ahol elkezdett teniszezni.

Babos Tímea a párosban elért világranglista negyedik helyével újabb karriercsúcsot tudhat magáénak és a pozitív évkezdettel kapcsolatban annyit mondott, bízik az eredményes folytatásban.

A 25 esztendős játékos a marokkói Rabatban kezdi a salakpályás szezont, amelyről elárulta, teljesen új mentalitással akar hozzáállni: „A tavalyi év nem sikerült valami jól. Most boldogan léptem újra a salakpályára és tudom a céljaimat, tudom, hogy mit szeretnék elérni, hogyan szeretnék játszani. Szerintem ez több lendületet és magabiztosságot ad majd erre a szezonra.”

Babos a rabati tornát követően Madridban, majd Rómában lép pályára és befejezésül a Roland Garros vár a magyar teniszezőre, „úgyhogy lesz teendő salakon is”.

A teljes beszélgetést itt megtekintheti:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek