Wimbledoni és Aus. Open-döntőssel erősödött a Hungarian Open mezőnye

Tovább erősödik a budapesti ATP torna mezőnye, az eddigi három TOP20-as játékos mellé most még egy csatlakozik! Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük nektek, hogy a 2014-es US pen győztese, a horvát Marin Cilic is a budapesti versenyt választotta - olvasható a viadal honlapján.

A Duna World április 22-től 26-ig minden nap 11-től 17:15-ig három meccset közvetít élőben, szombaton és vasárnap (27-28) pedig 15:30 és 17:30 között lesznek mérkőzések a Duna Worldön.


A 2017-es Wimbledon és 2018-as Ausztrál Open döntőse szabadkártyával léphet a magyar közönség elé és túlzás nélkül lehet állítani, hogy a horvát játékos a világ élvonalát képviseli.


​A 18-szoros ATP tornagyőztes jelenleg a 11. helyen áll a világranglistán, de csak idén februárban esett ki a TOP10-ből 2016 októbere óta először és bár a teniszt szeretőknek nagyon nem kell bemutatni, azért pár információval szolgálunk nektek.

​A szeptemberben 30 éves játékos eddigi legjobb helyezése a 3. pozíció volt tavaly januárban, többször is ott lehetett az ATP VB-n, 2016-ban a Davis Kupa döntőjében is játszott az argentinok ellen, tavaly pedig már a DC-győzelem is összejött, a francia csapat ellen ő biztosította be a győzelmet.

​Összességében elmondható, hogy világklasszis játékos érkezik Magyarországra és mivel ez sokszor nem fordul elő velünk, bátorítunk mindenkit, hogy jöjjön ki a Sport11-be és élőben kövesse az eseményeket!