Musorujsag
Élő Eredmények

Fucsovics sikerrel vette az első akadályt Bécsben

Fucsovics sikerrel vette az első akadályt Bécsben

MTI
Fucsovics Márton bejutott a 2,4 millió euró (770 millió forint) összdíjazású bécsi keménypályás férfi tenisztorna selejtezőjének a második fordulójába.

A világranglistán 69. magyar játékos csaknem háromhetes kihagyás után tért vissza, miután kikúrálta részleges izomsérülését. Szombaton a fehérorosz Jegor Geraszimov várt rá a kvalifikáció nyitókörében, akit legyőzött eddigi egyetlen találkozójukon öt évvel ezelőtt a bergamói challenger-versenyen.

A második csatában az MTK teniszezője hamar elvette 98. helyen álló riválisa adogatását, aki viszont rögtön visszabrékelt. A magyar játékos 3:4 után soorzatban három gémet nyert – ezzel hozta a nyitószettet -, majd a folytatásban 0:1-nél egy hatos szériával besöpörte a meccset, amely 1 óra 10 percig tartott. A főtáblára jutásért az olasz Stefano Travaglia (83.) lesz az ellenfél vasárnap.

A 27 éves Fucsovics kellemes emlékeket őrizhet a Stadthalléról, ugyanis tavaly a főtáblán a kanadai Felix Auger-Aliassime-t és az olasz Fabio Fogninit legyőzve a negyeddöntőig menetelt Bécsben.

Eredmény:
selejtező, 1. forduló:

Fucsovics Márton (3.)-Jegor Geraszimov (fehérorosz) 6:4, 6:1

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Babosék kikaptak a moszkvai elődöntőben
Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős kikapott a párosok elődöntőjében a moszkvai keménypályás tenisztorna egymillió dollár (300 millió forint) összdíjazású női versenyében.
Sportok
Babosék elődöntősök Moszkvában
Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős győzött a párosok negyeddöntőjében a moszkvai keménypályás tenisztorna egymillió dollár (300 millió forint) összdíjazású női versenyében.
Tenisz