Stollár: Egészségileg jól jöhetek ki a mostani helyzetből

Stollár Fanny az M4 Sportnak elmondta, a koronavírus-járvány miatti hosszú szünet még jól is jött neki, mert így teljesen fel tud épülni.


"Én például sérülésből jövök vissza és a szünetben jól halad a rehabilitáció" - mondta a 21 éves teniszező, aki természetesen azért nemcsak a felépüléssel van elfoglalva, edzésre is jár.

„A Magyar Tenisz Szövetségben tudtunk edzeni, az egész napot itt töltöm tréningezéssel, kondival és rehabilitációval.”

A tenisz miatt gyerek kora óta állandó utazás az élete, s mint elmondta, kisgyerek kora óta nem volt otthon ennyit, amit azonban élvez, igaz, a versenyzés hiányzik neki.

„Csak remélni tudom, hogy nem nyúlik tovább a kényszerszünet július 13-nál (a veszélyhelyzet miatt a női tornákat szervező WTA már többször csúsztatta az újrakezdés időpontját). Napról napra készülünk és várjuk a frissebb híreket. Május 23-24. hétvégén lesz a Budapest Kupa, ami bár nézők nélkül zajlik majd, de jó lehetőség a játékosoknak, hogy meccsszituációba kerülhessenek.”

Ami a jövőt illeti Stollár elmondta, a mostani évben sokkal több meccset szeretne játszani, mint eddig, és az egyénit fontosabbnak tartja a párosnál.