×

Borsos Olivért balesete után kórházban ápolják életveszélyes állapotban

Hétvégén a 29 éves Borsos Olivér Szendrei Dániel tihanyi esküvőjére volt hivatalos, aki a teniszező Balázs Attila edzője, ő sportpszichológusként dolgozott mellette. A lagzi után komoly balesetet szenvedett, az orvosok életéért küzdenek.

Balázs Attila és Borsos Olivér (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
A világranglista 76. helyén álló teniszező segítője a 24.hu információi szerint az esküvőt követő lagziról tartott egy tihanyi hotelbe, amikor információk szerint eszébe jutott, hogy nem vitte magával a kulcsát, ezért úgy döntött, felmászik a szobába, de lezuhant és fejsérülést szenvedett, emellett a csigolyája is eltörött.

Borsos Olivér a teniszező Balázs Attila mellett az érdi női kézilabdacsapat munkáját is segítette pszichológusként, ahol édesanyja, Szabó Edina tíz évig volt edző.

Édesapja Borsos Attila – anyjához hasonlóan – válogatott kézilabdázó volt, a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy fia életveszélyes állapotban van, az orvosokkal együtt küzd az életéért egy budapesti kórházban.

Borsos Olivér korábban teniszező volt, majd a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója lett, majd Balázs Attilával és az Érd női kézilabdacsapatával is elkezdett dolgozni.