Musorujsag
Élő Eredmények

Már nézők előtt rendeznék meg az Australian Opent

Már nézők előtt rendeznék meg az Australian Opent

MTI
Az eredeti időpontban, az eredeti pénzdíjjal, és szurkolókkal szeretnék megtartani az év első Grand Slam versenyét.

A szervezők nézők előtt szeretnék lebonyolítani a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságot.  Craig Tiley, az ausztrál szövetség elnöke közölte, a koronavírus-járvány miatt különleges intézkedésekkel készülnek.

„Az eredeti időpontban és az eredeti pénzdíjjal tervezünk, és szurkolókat is be akarunk engedni a lelátókra. A városban pedig egy magas biztonsági szintű „buborékot” hozunk létre, hogy óvjuk a játékosok egészségét” – jelentette ki Tiley, aki egyben az Australian Open tornaigazgatója is.

Ami a felvezető tornákat illeti, az idén debütált ATP Kupa előkészítése a tervek szerint halad. Januárban tíz napon át 24 csapat csapott össze Brisbane-ben, Perth-ben és Sydneyben, a 15 millió dollár összdíjazású viadal a Novak Djokovic vezette szerbek diadalával zárult.

Szintén megrendezik a melbourne-i Grand Slam-verseny előtt a brisbane-i, az adelaide-i és a hobarti tornákat is, míg az új-zélandi Auckland „kedvéért” egy biztonsági folyosót alakítanak ki annak érdekében, hogy az onnan érkező teniszezőknek ne kelljen karanténba vonulniuk az AO előtt.

További tartalmak