×

Köves Gábor: Reménykedünk benne, hogy teljes lesz a versenynaptár

A teniszezők kapitánya arról is beszélt, jelenleg mindkét férfi éljátékosunk sérüléssel bajlódik.


Sérülés nehezíti Fucsovics Márton és Balázs Attila felkészülését is a következő szezonra. Erről Köves Gábor, a magyar tenisz Davis Kupa-válogatott szövetségi kapitánya beszélt az M4 Sport Sporthíradójában.

A világranglistán 55. helyen álló Fucsovics térdproblémái után lábadozik, míg a rangsor 92. helyén lévő Balázs Attila talpsérülése miatt nem tudta elkezdeni az érdemi munkát. Köves hozzátette, reméli a két legmagasabban rangsorolt férfi teniszezőnk jövőre ugyanolyan sikeres évet zár majd, mint idén.

"Sajnos Balázs még nincs száz százalékos állapotban, így nem tudta elkezdeni az edzéseket, Marci pihen, ő is gyógyul még" - mondta Köves, aki bízik benne, a jövő novemberi Davis Kupa világcsoport döntőn mindkét játékosa részt tud venni és az ideihez hsonló jó teljesítményt nyújt.

A kapitány beszélt még a hétvégén véget ért ATP-világbajnokságról, valamint arról is, hogy reményei szerint a jövő évi GS-versenyeket már nézők előtt rendezhetik. A kapitány külön kiemelte, bízik benne, hogy jövőre nem maradnak el versenyek, és teljes lesz a versenynaptár.

 

.