Musorujsag
Élő Eredmények

Cipőjére kötötte jegygyűrűjét, majd autója alá rejtette Andy Murray – ellopták

Cipőjére kötötte jegygyűrűjét, majd autója alá rejtette Andy Murray – ellopták

m4sport.hu, MTI | Szerző: Dezső Márkó
A cipőjével együtt a karikagyűrűjét is ellopták a háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murraynek az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.

A 34 éves skót játékos 2015-ös esküvője óta a cipőfűzőjére kötözve hordta a gyűrűjét az edzéseken és meccseken. A kaliforniai versenyre készülve szerdán edzés után úgy döntött, hogy ki kell szellőztetnie a cipőit.

„A hotelbe tartva a kocsiban éreztem, hogy nincs valami jó illatuk, mert 38 fokban játszottam. Ki akartam szárítani őket, de mivel a szobámnak nincs erkélye, benn pedig nem szándékoztam bebüdösíteni, ezért kinn az autó alá tettem éjszakára. Reggelre aztán eltűnt a cipő, a helyi boltban vettem másikat, és amikor a masszőr megkérdezte, hogy hol a gyűrűm, akkor estem kétségbe igazán” – számolt be a háromszoros Grand Slam-győztes teniszező a szurkolók segítségét kérve egy Twitter-videóban.

„Mondanom sem kell, hogy otthon elég mérgesek rám, úgyhogy nagyon szeretném megtalálni a gyűrűt” – tette hozzá Murray, aki pénteken a francia Adrian Mannarino ellen kezd a koronavírus-járvány miatt márciusról elhalasztott tornán.

Borítókép: Andy Murray (Fotó: EPA/Hamish Blair)

További tartalmak