Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: egy pimasz varjú nem engedte, hogy szerváljanak a teniszmeccsen

Videó: egy pimasz varjú nem engedte, hogy szerváljanak a teniszmeccsen

m4sport.hu
Egy szemtelen varjú zavarta meg az adelaide-i tenisztorna ausztrál házi párharcát, Thanasi Kokkinakis és Aleksandar Vukic negyeddöntőjét, a teniszezőkkel ellentétben a közönség remekül szórakozott az intermezzón.

Kokkinakis az első szettben Vukic 3:2-es vezetésénél próbált adogatni, de a mérkőzést tisztes távolból figyelő madár másképp gondolta: többször is tökéletesen időzített károgással zavarta meg a koncentrációt – a nézők és a kommentátorok is hangos nevetésben törtek ki.

Kokkinakis idegességében még labdával is célba vette a madarat, amely végül megkegyelmezett és engedte folytatódni a mérkőzést – nem meglepő módon egy elrontott szervával indult újra.

Az első szettet végül Vukic rövidítésben nyerte, de Kokkinakis fordított és három játszmában győzve (6:7, 6:3, 6:2) bejutott a négy közé, a pénteki elődöntőben Marin Cilic az ellenfele.

Borítókép: Tennis Tv

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Visszavonták Djokovic vízumát, kiutasíthatják Ausztráliából
Alex Hawke bevándorlásügyi miniszter visszavonta a világelső szerb Novak Djokovic ausztráliai vízumát, ami azt jelenti, hogy a 34 éves teniszezőt kiutasíthatják az országból és címvédőként nem indulhat el a jövő hétfőn kezdődő Australian Openen.
Tenisz
Cicipasz Djokovicról: A saját szabályai szerint játszik és úgy tesz, mintha mi lennénk hülyék
A teniszezők nagy része nem nagyon akar beszélni arról a botrányról, ami a világelső szerb Novak Djokovic körül tört ki, mert nem volt hajlandó beoltatni magát a koronavírussal szemben, ennek ellenére szerepelni akart az ausztrál nyílt teniszbajnokságon (Australian Open). Ennek érdekében attól sem riadt vissza, hogy az ország hatóságait megtévessze. Vannak viszont, akik kinyilvánították véleményüket a szerbbel kapcsolatban, nem feltétlenül pozitívan.
Tenisz
Fucsovics szerb ellenféllel kezd, a magyar hölgyeknek alaposan belehúztak az Australian Openen
A három főtáblás magyar induló közül Bondár Anna és Udvardy Panna is kiemelt ellenfelet kapott a teniszezők idei első Grand Slam-tornája, az Australian Open csütörtöki sorsolásán: előbbi a 22. helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával, utóbbi pedig a 24. helyen rangsorolt, kétszeres melbourne-i bajnok fehérorosz Viktorija Azarenkával csap össze a nyitófordulóban.
Tenisz