Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: Kyrgios láb között szervált, CR gólörömével ünnepelt, majd belekortyolt egy néző sörébe

Videó: Kyrgios láb között szervált, CR gólörömével ünnepelt, majd belekortyolt egy néző sörébe

m4sport.hu
Az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában a hazaiak nagy kedvence, Nick Kyrgios magabiztosan, három szettben verte a brit Liam Broadyt, a mérkőzés alatt és után pedig mindent megtett, hogy maximálisan kiszolgálja rajongóit. Bevetette már lassan jól ismertnek mondható trükkjét a szerváknál egy kis csavarral megfűszerezve, könnyed diadalát Cristiano Ronaldo gólörömével ünnepelte, még egy kis sörözgetésre is futotta tőle a szurkolóival együtt.

Nick Kyrgios kedden megkezdte szereplését a számára hazai pályának számító Australian Openen, ez pedig jó alkalom volt számára, hogy a Liam Broady elleni mérkőzésen bevessen pár szórakoztató trükköt, persze úgy, hogy a meccset azért megnyerje három simának mondható szettben (6:4, 6:4, 6:3).

A jó hangulatú mérkőzésen a fociból átvett, Ronaldo-féle “Siuuu” felkiáltással összevont gólörömöt is bemutatta a szinte őrjöngő tömegnek, ezzel is tovább emelve a fantasztikus hangulatot.

Talán azért is lehetett ennyire felszabadult, mert bő egy héttel ezelőtt még az is benne volt a pakliban, hogy esetleg kénytelen kihagyni a számára oly különleges Grand Slam-tornát, miután pozitív PCR-tesztet produkált. Szerencséjére még pont időben szabadult fel a karanténból, így ott lehetett a pályán brit ellenfelével szemben.

Első nyert játéka után fel is kiáltott: “I’m back”, vagyis “Visszatértem”. A nézők díjazták a teniszező vehemenciáját, aki érezte, hogy a közönség teljes mértékben mellette áll, fel is bátorodott.

Közvetlenül egy 220 km/h-s szerva után ezt művelte:

A közönség hatalmas ovációba kezdett, és még a mérkőzés kommentátora is elragadtatta magát:

“Ez kész cirkusz, uralja a pályát, pedig alig öt perce van. A lábai között…”.

A show pedig nem állt meg, ilyen pontokkal kergette őrületbe ellenfelét.

Ez még saját magának is tetszett.

A torna előtti bonyodalmak és elzártság miatt nem lehetett tudni, milyen formában lesz az ausztrálok kedvence, de a Broady elleni 6:4, 6:4, 6:3-as győzelem azt sejteti, jól vészelte át a nehézségeket, aminek maga is módfelett örült, amúgy cristiano ronaldósan:

A tikkasztó melegben, egy izzasztó teniszparti után jól esik a sör.

A meccs utáni nyilatkozata pedig:

“Ma kiba***** jól szerváltam. Nem tudom, mit csináltam a közönséggel, de egy kicsit úgy érzem magam, mintha egy állatkertben lennék.”

Óriási figura ez a 26 éves ausztrál teniszező: Nick Kyrgios.

Borítókép: Nick Kyrgios (Forrás: m4sport.hu)

További tartalmak