Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: „Te hülye vagy?! Nézz rám, ha hozzád beszélek!” – Medvegyev leüvöltötte a bíró fejét

Videó: „Te hülye vagy?! Nézz rám, ha hozzád beszélek!” – Medvegyev leüvöltötte a bíró fejét

m4sport.hu
Az Australian Open elődöntőjében elgurult Danyiil Medvegyev gyógyszere. Nem kicsit, nagyon.

A második helyen kiemelt játékos Sztefanosz Cicipasszal csapott össze pénteken a fináléba jutásért, és ha azt mondjuk, hogy ideges volt, akkor nagyon finoman fogalmazunk. Az orosz 7:6, 4:5-nél, a pihenőpadról ordítva kérte számon a székbírót, hogy hagyhatja, hogy ellenfele apja végig beszéljen a göröghöz a második szett során.

„Te meg vagy őrülve?! Meg vagy őrülve, vagy mi?! Az apja minden pont után dumálhat? Hülye vagy?! Az apja minden pontnál dumál! Az apja minden pontnál dumálhat? Az apja minden pontnál dumál! – ordította az orosz artikulálatlanul. – Válaszolsz a kérdésemre? Válaszolsz? Válaszolnál a kérdésemre, légy szíves?! Az apja minden pontnál dumálhat? Atyavilág! Te nagyon rossz vagy, ember! Hogy lehetsz ennyire rossz egy Grand Slam elődöntőjében?! Nézz rám, ha hozzád beszélek! Adj neki büntetést, hát az apja végig dumál hozzá!”

A US Open tavaly bajnoka némi morgolódás után lehiggadt, de a vesztes játszma végén azért nem bírta ki, hogy ne szóljon még be a mérkőzésvezetőnek.

„Te tudsz görögül? Legközelebb figyelmeztetned kell, mert végig beszélt hozzá! Ha nem bünteted meg, akkor tudod mi vagy… egy kiscica” – vetette oda a bírónak a sajátos sértést a viselkedéséért utóbb elnézést kérő Medvegyev, aki négy szettben, 2 óra 33 perc alatt győzte le a világranglistán negyedik Cicipaszt, és a 21. Grand Slam-sikerére hajtó Rafael Nadallal találkozik a tornagyőzelemért a vasárnapi fináléban.

Medvegyevnek egyébként már volt összezörrenése az idei Australian Openen, a Nick Kyrgios elleni meccset követően a közönségnek szólt be.

További tartalmak