Musorujsag
Élő Eredmények

Aggódhat a szerb szupersztár, Djokovicsot Wimbledonról is kiütheti a koronavírus

Aggódhat a szerb szupersztár, Djokovicsot Wimbledonról is kiütheti a koronavírus

m4sport.hu
Aggódhat a szerb teniszklasszis Novak Djokovics, miután egyik riválisa koronavírus-fertőzés miatt visszalépett a wimbledoni Grand Slam-versenytől.

 

A 33 esztendős horvát Marin Cilic hétfőn jelentette be, hogy pozitív lett a legfrissebb tesztje, így nem tud játszani a tornán.

Igen ám, de mint kiderült, ez többek közt a harmadikként kiemelt Novak Djokovics számára is aggasztó lehet: Darren Cahill, az ESPN munkatársa néhány napja egy videót posztolt a közösségi oldalán, melyből kiderül, hogy Djokovics június 23-án, csütörtökön épp Ciliccsel edzett! A német Bild ráadásul arról ír, hogy a szerb a tréning elején, majd a végén is ölelkezett és pacsizott Ciliccsel, a két játékos ráadásul többször is szorosan egymás mellett állt.

Mindezek fényében megnőtt az esély arra, hogy a következő napokban akár a 35 esztendős szupersztárról is kiderüljön, elkapta a betegséget, akkor pedig Djokovics sem folytathatja Wimbledonban.

A Bild hozzáteszi: Djokovics a Ciliccel való edzés után Rafael Nadallal, illetve az olasz Matteo Berrettinivel is kapcsolatba került felkészülés közben a centerpályán – utóbbiról szintén hétfőn derült ki, hogy koronavírusos, ami miatt Ciliccsel egyetemben ő is visszalépett a viadaltól.

 

Borítókép: Novak Djokovic (Fotó: EPA/Andrej Cukic)

További tartalmak