Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nem akármilyen bókot kapott Swiatektől Serena Williams: Amikor ránézek, elfelejtem, hogy világelsőként vagyok itt

Nem akármilyen bókot kapott Swiatektől Serena Williams: Amikor ránézek, elfelejtem, hogy világelsőként vagyok itt

m4sport.hu/MTI
A női tenisz-világelső Iga Swiatek a cincinnati tenisztornán azt mondta, a sportági legenda Serena Williams közelében úgy érzi magát, mint egy gyerek az óvodában.

A 21 éves, kétszeres Roland Garros-bajnok lengyel játékos elmesélte: még a szemkontaktust is nehezen tudta felvenni a 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes amerikai sztárral, mert mindig rengetegen veszik körül.

„Szégyellős vagyok, és amikor ránézek, elfelejtem, hogy világelsőként vagyok itt. Gyakorlatilag úgy érzem magam, mint egy gyerek az óvodában, nem csinálok semmit, csak nézem őt” – mondta a 40 esztendős, az idei US Open után visszavonuló fiatalabbik Williams-nővérről Swiatek.

Azzal kapcsolatban, hogy milyen lenne a pályán összecsapni Serenával, úgy fogalmazott: nagyon szeretné, már csak azért is, hogy a háló túloldaláról láthassa Williamset.

A lengyel játékos a cincinnati tornán a hazai közönség előtt szereplő Sloane Stephens ellen mutatkozik be, míg Williams a US Open-címvédő brit Emma Raducanuval csap össze. A két játékos csak a döntőben találkozhat egymással.

Borítókép: epa10087698 Iga Swiatek of Poland in action during a charity tennis match with Polish former tennis player Agnieszka Radwanska, at the Tauron Arena in Krakow, southern Poland, 23 July 2022. The event was held to raise funds for children and teenagers affected by the war in Ukraine. EPA/Lukasz Gagulski POLAND OUT

További tartalmak