Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bűnösnek vallotta magát, a bírónő mégis ejtette a vádakat Nick Kyrgios ellen

Bűnösnek vallotta magát, a bírónő mégis ejtette a vádakat Nick Kyrgios ellen

MTI
Bűnösnek vallotta magát Nick Kyrgios ausztrál teniszező korábbi barátnője bántalmazásában, az eljáró bírónő viszont az ügy komolytalansága miatt ejtette a vádakat ellene.

A 27 éves teniszező 2021 januárjában veszekedés közben ellökte Chiara Passarit, aki elesett és beverte a térdét, majd 11 hónnappal szakításuk után jelentette be az esetet a rendőrségen. Az ausztrál bíróság szerint az incidens nem volt komoly, sőt Beth Campbell bírónő úgy vélekedett, inkább a „butaság” és a „zaklatottság” kategóriájába tartozik, így büntetés nélkül lezárta az ügyet.

Az ATP világranglistáján 20. játékos azt is elismerte, hogy nehéz időszakon ment keresztül, melyet csak alkohollal és gyógyszerekkel tudott elviselni. Kyrgios pszichológusa szerint a sportoló előző sérülése depressziót okozott a tavalyi wimbledoni torna döntősének, de mentális egészsége már sokat javult azóta. Kyrgios térdsérülés miatt visszalépett az idei ausztrál nyílt teniszbajnokságtól, és nemrég megoperálták, így pár hétig még biztosan nem térhet vissza a pályára.

Borítókép: EPA/MICK TSIKAS

További tartalmak