Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: "Sikoltozik, mint egy p...a" – kiakadt hibáinál éljenző ellenfelére Fucsovics Márton

Videó: "Sikoltozik, mint egy p...a" – kiakadt hibáinál éljenző ellenfelére Fucsovics Márton

m4sport.hu
Nehezen kezelte ellenfele sajátos módszereit Fucsovics Márton a lyoni tenisztorna első fordulójában. Az argentin Sebastian Baez ellenfele hibáira kisebb-nagyobb éljenzésekkel reagált, ami kihozta a sodrából a világranglistán 80. helyezett magyart.

Kapcsolódó tartalom

“Hány éves vagy, 12?” – kérdezte a magyar két játék között ellenfelétől, aki Fucsovics hibáinál sorra hangot adott örömének.

“Úgy viselkedsz, mint egy 12 éves. Ezek a fiatal srácok, mert nem ő az egyetlen.. Nagyon igazságtalanul játszanak. Minden hibámnál ordít, hogy ‘gyerünk’, mint egy p…a” – bosszankodott tovább Fucsovics, akit a játékvezetőnek sem sikerült megnyugtatni.

Videó az esetről:

A mérkőzés egyébként az argentin kétszettes győzelmével zárult, így Fucsovicsnak mindössze 2 órán és 5 percen át tartott a lyoni tenisztorna.

Az esti órákban Fucsovics Instagram-oldalán kért elnézést kirohanása miatt:

„Szeretnék elnézést kérni a mai mérkőzésen mutatott viselkedésem miatt, a pillanat hevében olyan stílusban nyilvánultam meg, ahogyan nem lett volna szabad. Legtöbben talán ismertek annyira, hogy tudjátok, mindig a fair playt szem előtt tartva játszottam, attól függetlenül, hogy épp nyertem vagy veszítettem. Talán egy olyan idősebb generáció tagja vagyok, melyben a játékosok tisztelik és tenisszel győzik le egymást.”

Eredmény: 
1. forduló (a 16 közé jutásért):
Sebastian Baez (argentin, 6.)-Fucsovics Márton 6:4, 7:6 (7-5)

Borítókép: Tatabánya, 2023. február 4. Fucsovics Márton a francia Adrian Mannarino ellen játszott Magyarország-Franciaország Davis-kupa selejtező mérkőzésen Tatabányán 2023. február 4-én. A magyar teniszező 2-0-ra kikapott. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak