Élő Eredmények

Egy korszak lezárult - Cseh László gyönyörű pályafutása képekben

Példa nélkülien népes, 20 tagú magyar úszóválogatott szerepel a berlini Európa-bajnokságon. Az együttesben 9 Spartacus-versenyzõ kapott helyet. A majdnem félcsapatnyi társaság esélyeirõl tartott sajtótájékoztatót Kiss László szövetségi kapitány az úszók társaságában. A képen: Cseh László (MTI Fotó: Földi Imre)
A magyar CSEH László ünnepel, miután 4:04.10 perces új Európa-csúcsot felállítva aranyérmet szerzett 400 méteres vegyesúszásban a dublini rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 2003. december 12-én. (MTI/EPA/Luisza Guliamaki)
A Sportegyesületek Országos Szövetsége és a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) a Kongresszusi Központban rendezte meg a 10. Sportbált. Az eseményhez az idén csatlakozott, a 64 sportági szövetséget tömörítő NSSZ, amely hagyományteremtő szándékkal hat kategóriában adott át díjakat. Jutalmazták az Év sportolóját és utánpótlás-sportolóját, edzőjét, sportszakmai vezetőjét, sportorvosát és sportújságíróját. A képen: Cseh László úszó, az Év Utánpótláskorú sportolója díjjal (MTI Fotó: Nándorfi Máté)
A 2004. április 10-én készült felvétel: Cseh László, a XXVIII., Athénban megrendezésre kerülő olimpiai játékokra készülő magyar úszóválogatott tagja (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)
A magyar CSEH László (k) aranyéremmel a nyakában mosolyog a dobogón, miután 55.26 másodperccel győzött a madridi úszó, műugró, műúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokság 100 méteres férfi hátúszásában 2004. május 11-én. Mellette az ezüstérmes osztrák Markus ROGAN (b) és a bronzérmes német Stev THELOKE (MTI/EPA/Juanjo Martin)
Az aranyérmes magyar CSEH László (k), a második helyezett olasz Luca MARTIN (b), és a bronzérmes olasz Alessio BOGGIATO a pódiumon a madridi úszó, műugró, műúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokság férfi 400 méteres vegyesúszását követően 2004. május 16-án. Cseh 4:12.86 perc alatt teljesítette a távot (MTI/EPA/Victor Lerena)
Dr. Berkes István, az Országos Sportegészségügyi Intézet igazgató-főorvosa beszélget a műtét előtt Cseh László Európa-bajnok, vb ezüstérmes úszóval a Sportkórházban, miután a válogatott úszónak július 21-én a balatonfűzfői edzőtáborban egy rossz mozdulat következtében kifordult a jobb bokája és az orvosi vizsgálat törést állapított meg (MTI Fotó: Nándorfi Máté)
A 400 méteres vegyesúszás érmesei állnak az Olimpia Központ uszodájában a dobogón a XXVIII. nyári olimpián. Jobbról a második helyezett amerikai Erik Vendt, középen a győztes amerikai Michael Phelps és balról a harmadik a magyar Cseh László (MTI Fotó Illyés Tibor)
A magyar Cseh László rajtol a férfi úszók 100 méteres hátúszás számának döntõjében az Olimpiai Központ uszodájában a XXVIII. nyári olimpián. Cseh a hatodik helyen végzett (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Cseh László úszó (j) részt vesz azon a rendezvényen, amelyen négy versenyszámban mérték össze erejüket, ügyességüket és állóképességüket az athéni nyári olimpiáról hazatért sportolók (MTI Fotó: Földi Imre)
A magyar CSEH László ünnepel, miután 4:03.96 perces idõvel aranyérmet nyert a bécsi rövid pályás úszó Európa-bajnokság férfi 400 méteres vegyesúszásának döntõjében 2004. december 10-én (MTI/EPA/APA/Günter Artinger)
A magyar CSEH László ezüstérmét mutatja az aranyérmes amerikai Michael PHELPS (k) és a bronzérmes amerikai Ryan LOCHTE (j) mellett a montreali úszó-, muugró-, muúszó-, hosszútávúszó- és vízilabda-világbajnokság férfi 200 méteres vegyesúszásának eredményhirdetésén 2005. július 28-án (MTI/EPA/Patrick A. Kraemer)
Cseh László, a Kőbánya SC sportolója, a férfi 100 méteres hátúszás győztese az országos úszóbajnokság harmadik napján a Komjádi uszodában (MTI Fotó: Földi Imre)
A második helyzett olasz Luca Marin, a győztes magyar Cseh László és a harmadik helyezett olasz Alessio Boggiatto a férfi 400 méteres vegyes úszás eredményhirdetésén a 28. Úszó, Műugró, Szinkronúszó és Hosszútávúszó Európa-bajnokságon a Széchy Tamás Uszodában (MTI Fotó: Beliczay László)
A bronzérmes magyar CSEH László (j), az aranyérmes amerikai Michael PHELPS (k) és ezüstérmes honfitársa, Ryan LOCHTE (b) mutatja érmét a melbourne-i úszó-világbajnokság férfi 200 méteres vegyes úszásának eredményhirdetésén 2007. március 29-én. Phelps 1:54.98 perces új világcsúccsal győzött (MTI/EPA/BARBARA WALTON)
A magyar Cseh László (b) és Kis Gergő a 400 méteres vegyes úszás előfutamában, a 11. rövidpályás úszó Európa-bajnokságon (MTI Fotó: Oláh Tibor)
A világcsúccsal győztes amerikai Michael Phelps (j), az Európa-csúccsal ezüstérmes Cseh László (b) és a harmadik helyezett amerikai Ryan Lochte a férfi 400 méteres vegyesúszás döntőjét követő eredményhirdetésen a dobogón mutatja érmét a Vízkockának nevezett Nemzeti Vízisportközpontban a XXIX. nyári olimpián (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)
Cseh László úszó, aki a 400 méteres és a 200 méteres vegyesúszásban, valamint a 200 méteres pillangóúszásban elért második helyezésért kapott ezüstérmeit mutatja az olimpiai falu bejáratánál a XXIX. nyári olimpián (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)
Cseh László (j) 1:55.24 perces idővel ezüstérmet szerzett a 200 m-es vegyesúszásban a római vizes világbajnokságon. A számot az amerikai Ryan Lochte (b) nyerte 1:54.10 perces világcsúccsal (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A magyar CSEH László ünnepel, miután 3:57.27 perces idővel aranyérmet nyert a férfi 400 méteres vegyes döntőjében az isztambuli rövid pályás úszó Európa-bajnokságon 2009. december 11-én (MTI/EPA/Kerim Ökten)
Az első helyezett magyar Cseh László (k), a második helyezett magyar Verrasztó Dávid (b) és a harmadik helyezett izraeli Gal Nevo mutatja érmét a 400 méteres férfi vegyesúszás eredményhirdetésén a magyarországi úszó, műugró, szinkronúszó és nyíltvízi Európa-bajnokságon, a margitszigeti Széchy Tamás Uszodában (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A 200 méter vegyesen bronzérmet szerzett Cseh László (b) és az ezüstérmes amerikai Michael Phelps mutatja érmét az eredményhirdetés után a 14. FINA vizes világbajnokságon, Sanghajban (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Cseh László ünnepel a medencében, miután elsõ helyen végzett a 200 méteres vegyesúszás döntõjében a 31. úszó Európa-bajnokságon a Debreceni Sportuszodában (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)
Cseh László, a 2012-es londoni nyári olimpia férfi 200 méteres vegyesúszás versenyének bronzérmese (b) és Berki Krisztián, a férfi lólengés versenyszámának aranyérmese (j) az olimpiai sajtóközpontban 2012. augusztus 6-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Güttler Károly Európa-bajnok (b), Cseh László világ- és Európa-bajnok (b2) és Darnyi Tamás olimpiai bajnok úszó (b3) Balatonfüreden a Magyar Úszás Napján, 2013. június 22-én (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)
A győztes Cseh László (b) mutatja aranyérmét, mellett edzője, Plagányi Zsolt a 200 méteres pillangóúszás eredményhirdetése után a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 5-én (MTI Fotó: Kovács Anikó)
A Magyar Olimpiai Bizottság által közzétett képen a három második helyezett, az amerikai Michael Phelps, a dél-afrikai Chad Le Clos és Cseh László (j-b) a férfi 100 méteres pillangóúszás eredményhirdetése után a riói nyári olimpián az Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 12-én (MTI Fotó: MOB/Szalmás Péter)
Cseh László (b) és a dél-afrikai Chad le Clos a férfi 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 25-én (MTI Fotó: Kovács Tamás)
A második helyezett Milák Kristóf (j) és az ötödik helyezett Cseh László a férfi 100 méteres pillangóúszás döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 29-én (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Cseh László a férfi 200 méteres vegyesúszás elődöntője után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 29-én. A magyar úszó bejutott a döntőbe (MTI/Kovács Tamás)

Kapcsolódó tartalom