Musorujsag
Élő Eredmények

Csollány Szilveszter továbbra is lélegeztetőgépen lehet

Csollány Szilveszter továbbra is lélegeztetőgépen lehet

m4sport.hu | Szerző: Kun Dániel
Sajtóhírek szerint az olimpiai bajnok tornász állapota nem javult, és már több mint egy hónapja lélegeztetőgépen kezelik.

A Blikk információi szerint az 51 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász állapota továbbra is válságos és speciális lélegeztetőgépen van. A tüdejéből folyamatosan szívják le a váladékot.

A család egyelőre nem közölt információkat az állapotáról, a Magyar Tornaszövetség is aggódik: „Aggódunk érte. Sajnos a felesége nem kommunikál a külvilággal, így mi sem tudunk semmi újat Szilasról” – mondta a lapnak a tornaszövetség elnöke. „Figyeljük a híreket és nagyon szurkolunk neki, hogy élete legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Sajnos úgy tűnik, itt már csak két válasz lehet, hogy elvesztette a csatát vagy nem.”

December 6-án érkezett a hír, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult sportoló koronavírus-fertőzéssel, súlyos állapotban lélegeztetőgépre került. Úgy tudni, Csollányt először Sopronban kezelték, majd Budapestre vitték, ahol az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik.

Borítókép: Csollány Szilveszter bemutatót tart a pécsi Vasasi Általános Iskola tornatermében, melyet róla neveztek el, 2010. június 10-én. (Fotó: MTI/Kálmándy Ferenc)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek