Musorujsag
Élő Eredmények

Jövőre is torna challenge világkupaversenynek ad otthont Szombathely

Jövőre is torna challenge világkupaversenynek ad otthont Szombathely

MTI
Jövőre is torna challenge világkupaversenynek ad otthont Szombathely - jelentette be Magyar Zoltán, a hazai szövetség elnöke.

 

„A Nemzetközi Torna Szövetség technikai bizottsága pozitívan nyilatkozott az idei versenyről is, egyben eldőlt, hogy jövőre szintén lehetőségünk lesz megrendezni ezt a rangos világversenyt” – idézte őt a szövetség hírlevele.

„Szombathelyen egy tornát szerető közönség kovácsolódott össze. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy szép számú nézősereg gyűlt össze. Tegyük hozzá: a produkció is világszínvonalú. Olyan nemzetek küldtek tornászokat, akik eddig nem nagyon látogatták a magyar világkupákat. Láthattunk japánokat, amerikaiakat, ausztrálokat, természetesen a magyarok mellett” – tette hozzá.

A múlt heti szombathelyi challenge világkupát a magyar csapat Székely Zója (felemáskorlát) és Mészáros Krisztofer (nyújtó) révén két aranyéremmel zárta. Ezüstérmes lett Mayer Gréta talajon és Balázs Krisztián nyújtón. Mayer két szeren is bronzérmet szerzett: előbb ugráson, majd gerendán.

 

Borítókép: Magyar Torna Szövetség

További tartalmak