Musorujsag
Élő Eredmények

Három magyar érem az izraeli torna-világkupán

Három magyar érem az izraeli torna-világkupán

m4sport.hu
Mészáros Krisztofer talajon arany-, lólengésben ezüstérmet szerzett, míg Bácskay Csenge ugrásban a második, felemáskorláton pedig a hetedik helyen végzett a tornászok izraeli világkupa-versenyén.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Mészáros Krisztofer hat szeren indult Tel-Avivban, ebből ötben döntőbe jutott. „A talaj 14.550 ponttal ért véget számomra, örültem az első helynek. Ezt nem tehettem sokáig, mert gyors átöltözés után kezdődött a lólengés finálé, ott 13.950-nel zártam, és egy ezüsttel” – értékelt Mészáros.

„Örülök, hogy sikerült felkészülnöm, az idő rövidsége ellenére. Amerikai tanulmányaim miatt nem jutott annyi idő a VK-ra való hangolódásra, de végül összejött az a 13.150 pont a döntőben, ez most egy ezüstre elég volt. Felemáskorláton sajnos a szer meglazult, mivel a második csoportban voltunk, ez pedig gondot okozott. Ott hetedik lettem” – idézi a szövetség közleménye Bácskay Csengét.

A többi magyar közül Molnár Botond talajon ötödik, Kiss Balázs gyűrűn negyedik lett, míg felemáskorláton Makai Lilla a nyolcadik helyen végzett.

Borítókép: Mészáros Krisztofer (Fotó: Freschli József/MATSZ)

További tartalmak