Musorujsag
Élő Eredmények

Ezüstérmes a magyar junior vegyesváltó triatlon-Eb zárónapján

Ezüstérmes a magyar junior vegyesváltó triatlon-Eb zárónapján

MTI
Ezüstérmet nyert a juniorok között a Kovács Gyula, Dobi Lili, Hóbor Zalán, Nádas Nóra Romina összeállítású vegyes váltó a törökországi Balikesirben rendezett triatlon Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.

A magyar szövetség közösségi oldalán közölte, hogy a váltó 1:38:07 óra alatt teljesítette a fejenként 270 méter úszásból, 8 kilométer kerékpározásból és 1,7 kilométer futásból álló kört, és kevesebb mint két másodperccel ért be a győztes francia csapat mögött.

A kontinensviadal honlapja szerint a magyar U23-as vegyes váltó – Kiss Gergely, Holánszky Laura, Dobi Gergő és Horváth Karolina összeállításban – az elitkategóriában állt rajthoz, ahol 1:38:36 órás időeredményével a 12. helyen zárt.

Szombaton a junior férfiak versenyében Hóbor Zalán második lett, így két ezüstéremmel térhet haza, míg Kovács Gyula hetedik helyen zárt.

Borítókép: Krakkó, 2023. június 28. Kiss Gergely (b) és Dobi Gergõ a férfi triatlonosok versenyének futás számában az Európa Játékokon a krakkói Nowa Huta tónál 2023. június 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak