Lemaradt a technikai döntőről a vizes vb-n a magyar szinkronúszócsapat

A 18. helyen végzett a magyar csapat a szinkronúszók technikai selejtezőjében - azaz nem jutott döntőbe - vasárnap a kvangdzsui világbajnokságon

Vizes vb - Szinkronúszás Kvangdzsu, 2019. július 14. A magyar csapat gyakorlata a szinkronúszás csapatversenyének technikai selejtezőjében a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 14-én. MTI/Kovács Tamás
Az Apáthy Anna, Dávid Janka, Farkas Dóra, Gács Boglárka, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Szabó Anna, Teravágimov Virág összeállítású együttes 75,6005 pontot kapott gyakorlatára.

Natalija Taraszova szövetségi kapitány elmondta, összességében elégedett rendkívül fiatal csapata teljesítményével. Hozzátette, a kötelező elemek sikerültek a legjobban, ami látható a pontok megoszlásában is. A szakember megjegyezte, az év eleje óta sokat javult a taposás magassága, így a emelések is jobbak lettek.

A 23 együttest felvonultató mezőnyből az oroszok kapták a legmagasabb pontszámot (96,2253), és jutottak első helyen a 12-es döntőbe.