Musorujsag
Élő Eredmények

Szilágyi Liliána: Befejeztem volna az úszást, ha nem jön ez a lehetőség

Szilágyi Liliána: Befejeztem volna az úszást, ha nem jön ez a lehetőség

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Szilágyi Liliána egy videóban elárulta, igazak a hírek, valóban Shane Tusuppal folytatja a felkészülést a tokiói olimpiára, s nagyon várja a közös munkát, mert már régóta kiégettnek, motiválatlannak érezte magát a sportban, olyannyira, hogy ha nem jön ez a lehetőség, abbahagyta volna az úszást.

Ahogy arról az SzPress beszámolt, Bujdosó Zsombor és Földházi Dávid után a kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok és a 2016-os londoni Európa-bajnokságon ezüstérmes Szilágyi Liliána felkészítését is Hosszú Katinka korábbi edzője és férje, Shane Tusup veszi át a közeljövőben.

A hírt Szilágyi egy Shane Tusup Youtube-csatornáján közzétett videóban erősítette meg és számos érdekességgel fűszerezte azt.

„Szeretném megköszönni a Fradinak, hogy ez létrejöhetett. Nagyon várom már , hogy elkezdjük a közös munkát. Úgy érzem, ez az az út, amit most nekem követnem kell. Ha ez a lehetőség nem jött volna létre, akkor abbahagynám az úszást. Nagyon régóta kiégettnek, motiválatlannak érzem magam a sportban.”

„Szeretnék egy olyan edző-versenyző kapcsolatban lenni, ami egyenrangú partneri viszony, ami arról szól, hogy én is beleszólhassak az úszásomba és kölcsönösen motiváljuk egymást a közös cél érdekében, ami a tokiói olimpia. Úgy gondolom, hogy az én versenyzői karakteremhez nagyon jól fog passzolni Shane Tusup edzői megközelítése.”

„Nagy szükségem van arra, hogy a parton álló edzőm ugyanolyan energiával legyen benne az edzésekben, mint én. Nekem a partról nagyon sok motivációra van szükségem.”

További tartalmak