Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szilágyi Liliána édesapja nyílt levélben reagált lánya szavaira, az úszószövetség vizsgálatot indít

Szilágyi Liliána édesapja nyílt levélben reagált lánya szavaira, az úszószövetség vizsgálatot indít

m4sport.hu
Szerdán tett közzé megrázó bejegyzést saját Instagram-oldalán Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, amelyben azt állította, édesapja szexuálisan zaklatta gyermekkorában. Szilágyi Zoltán – aki az edzője is volt egy ideig – nyílt levélben reagált lánya soraira: mint írja, jogi lépéseket tesz az ügyben.

Szerda este dobta le a bombát a nyilvánosság elé Szilágyi Liliána, hiszen a közösségi oldalán sokkoló bejegyzésben vádolta meg saját édesapját azzal, hogy gyermekkorában szexuálisan (is) zaklatta. Ezzel egy időben D. Tóth Krisztának a DTK – Elviszlek magammal című műsorban részletesen is mesélt traumáiról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liliana🦂 (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés

A súlyos vádakra dr. Szilágyi Zoltán nyílt levélben reagált, amelyet az Origo jóvoltából változtatás nélkül olvashatnak.

Kedves Liliána!

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pedig már korábban is meg lehetett volna hallani a segélykiáltásokat
December 29-én Szilágyi Liliána, Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok úszónő megdöbbentő vallomást tett közre Instagram-oldalán, amelyben arról ír, hogy édesapja – aki egyben edzője is volt egy ideig – dr. Szilágyi Zoltán testileg, lelkileg és szexuálisan bántalmazta. Ezzel együtt, ugyanerre a napra időzítette beszélgetését D. Tóth Krisztával, megrázó történetét olvasva és hallgatva korábbi megnyilvánulásai teljesen más színezetet kapnak.
Úszás