Musorujsag
Élő Eredmények
×

Agyrázkódással és zúzódásokkal ébredt, mert bedrogozták a budapesti éjszakában – állítja a vizesvébén bronzérmes úszó

Agyrázkódással és zúzódásokkal ébredt, mert bedrogozták a budapesti éjszakában – állítja a vizesvébén bronzérmes úszó

BBC
Mary-Sophie Harvey, a vizes-világbajnokságon bronzérmet szerző 4x200-as kanadai úszóváltó tagja azzal állt elő, hogy a budapesti vébé utolsó napján bedrogozták, és a kiesett órák után agyrázkódással és zúzódásokkal került kórházba.

A 22 éves úszó Instagram-bejegyzése alapján négy-hat órán lehetett öntudatlan állapotban, mert ennyire nem emlékszik. Másnap agyrázkódással, bokarándulással és a testén további zúzódásokkal kelt. Az orvosoktól és a pszichológusoktól kapott ellátását a lehető legjobbnak nevezte – idézi a BBC.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MARY-SOPHIE HARVEY✨ (@marysophieharvey) által megosztott bejegyzés

Harvey hangsúlyozta, nem hitte volna, hogy ilyen megtörténhet vele, főleg nem, ha barátok veszik körül. Kiemeli, ez a probléma, sokkal gyakoribb, mint amekkora nyilvánosságot kap, és hogy szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta. Ezért óvatosságra int mindenkit.

Az írásból nem derül ki, hogy a múlt vasárnapi zárónapon, vagy az úszóversenyek utolsó napján történt-e az eset, mert utóbbiak bő egy héttel korábban véget értek. A Telex a vizesvébé sportigazgatójáról Szántó Dávidtól megtudta, mivel a sportolók egy bárki által látogatható klubba szervezték a bulit, nem hivatalos FINA-eseményen történt az eset, így ő is csak a hírekből értesült az esetről.

Borítókép: Marie Sophie Harvey (Fotó: Instagram)

További tartalmak