Musorujsag
Élő Eredmények

Milák Kristóf hat számra nevezett be az úszó-ob-ra

Milák Kristóf hat számra nevezett be az úszó-ob-ra

m4sport.hu
A hivatalos nevezési listán szerepel a legutóbb tavaly áprilisban versenyző klasszis neve, a tervek szerint gyors- és pillangóúszó számokban indul.

Április 9-12 között rendezik az úszó országos bajnokságot, melyen a nevezések alapján rajthoz áll az olimpiai bajnok Milák Kristóf is.

A 126. úszó országos bajnokság versenyszámait április 9. és 12. között élőben követhetik az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon.

Hivatalosan április 4-ig lehet nevezni a versenyekre, de a hazai szövetség rendszerében már látni lehet, hogy kik adták le nevezésüket. Ez alapján úgy tűnik, Milák Kristóf is ott lesz a Duna Arénában, ráadásul hat egyéni számban is rajthoz áll.

Kapcsolódó tartalom

Az előzetesen leadott nevezések alapján a jelenleg Tenerifén készülő klasszis 50, 100 és 200 méter gyorson, valamint ugyanezeken a távokon pillangóban áll rajthoz. Ez azonban valószínűleg csak a tervezet, hiszen az 50 gyors ugyanazon a napon lesz, mint Milák fő száma, a 200 pillangó, és egy nappal később az 50 pillangó és a 200 gyors is ütközik.

Kapcsolódó tartalom

A tokiói olimpián 200 méter pillangón arany-, 100 méteren ezüstérmes világklasszis úszó legutóbb tavaly áprilisban versenyezett, majd júniusban jelezte, hogy nem indul a fukuokai világbajnokságon. Egy korábbi bejelentés alapján tavaly októberben, a budapesti világkupán tért volna vissza, de végül ekkor sem láthatták a rajongók, mint ahogyan most februárban a dohai világbajnokságon sem

Kapcsolódó tartalom

A listán ugyanakkor nem szerepel Hosszú Katinka, aki novemberben jelentette be, hogy gyermeke születése után visszatér és megcélozza hatodik olimpiáját.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: MTI/Derencsényi István

További tartalmak