Musorujsag
Élő Eredmények

Fotó: jó formában van a visszatérésre készülő Milák Kristóf

Fotó: jó formában van a visszatérésre készülő Milák Kristóf

m4sport.hu
Közzétett egy csoportképet a tenerifei edzőtáborból Virth Balázs, a kép tanúsága szerint Milák Kristóf izomzata nem sínylette meg az elmúlt hónapok hosszabb pihenőjét.

Virth Balázs – a fotó alapján balról jobbra haladva – Zombori Gáborral, Telegdy Ádámmal, Kapás Boglárkával, Milák Kristóffal, Verrasztó Dáviddal és Márton Richárddal készült a Kanári-szigeteken, az „álomcsapat” a medence partján állt össze egy képre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Virth Balazs (@virthbalazs_coach) által megosztott bejegyzés

A tokiói olimpián 2021-ben 200 méter pillangón arany-, 100 méteren ezüstérmes Milák Kristóf legutóbb tavaly áprilisban, az országos bajnokságon versenyezett, majd júniusban jelezte, hogy nem indul a fukuokai világbajnokságon. Egy korábbi bejelentés alapján októberben, a budapesti világkupán tért volna vissza, de végül ekkor sem láthatták a rajongók, mint ahogyan most februárban a dohai világbajnokságon sem. Edzője, Virth Balázs tavaly októberben elárulta, tanítványa fél éve nem végzett olyan edzésmunkát, amely az élsporthoz szükséges.

Milák az április 9. és 12. között sorra kerülő országos bajnokságon tér vissza a versenyzéshez, hat számban (50, 100 és 200 méter gyorson, 50, 100 és 200 méter pillangó) adta le a nevezését, ennél azonban a programütközések miatt valószínűleg csak kevesebb távon fog valóban el is indulni.

Borítókép: Kaposvár, 2023. április 19. A későbbi győztes Milák Kristóf a 100 méteres férfi gyorsúszás döntőjében a 125. Úszó Országos Bajnokságon Kaposváron 2023. április 19-én. MTI/Derencsényi István

További tartalmak