2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Messi: Tudtam, hogy Isten nem hagy kiesni minket

m4sport.hu/maisfutebol.pt
Óriási kő esett le Lionel Messi szívéről, miután a török Cakir lefújta a 2-1-es győzelemmel végződő mérkőzést a nagyot küzdő nigériaiak ellen. Istennek és csapattársainak is megköszönte a diadalt és a továbbjutást a nyolcaddöntőbe.
 

„Mindenkinek köszönöm, akik itt voltak és hatalmas áldozatokat hoztak a sikerért, ahogy azoknak is köszönöm, akik Argentínában szorítottak értünk és hittek bennünk. A nemzeti csapat meze mindenekfölött áll. Tudtam, hogy Isten velünk van és nem fogja engedni, hogy kiessünk” – nyilatkozta az afrikaiak elleni összecsapás után Messi.

A támadó úgy érzi, hogy a diadal teljesen megérdemelt volt.

„Végig magabiztosak voltunk, éreztük, hogy meg fogjuk nyerni ezt a mérkőzést. Csodálatos dolog így kicsikarni a győzelmet. Boldogság, amit teljes mértékben megérdemlünk.”

A hivatalos interjú is elkészült:

Borítókép: Szentpétervár, 2018. június 26. Az argentin Lionel Messi, miután csapata győzött a Nigéria – Argentína mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának harmadik fordulójában Szentpéterváron 2018. június 26-án. Argentína továbbjutott a legjobb tizenhat közé. (MTI/AP/Dmitrij Loveckij)