2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

A játékvezető megkímélte az angolokat a végső döféstől

m4sport.hu/M4 Sport
A horvát válogatott hosszabbítás után 2-1-re verte az angolokat a vb elődöntőjében, ezzel története során először jutott döntőbe a világbajnokságok történetében.
 

A végeredmény könnyedén lehetett volna akár 3-1 is, mert az összecsapás utolsó pillanataiban egy gyengére sikerült angol beívelés után Perisic forintos labdával ugratta ki Brozovicot, aki egy az egyben vezethette volna a labdát a kapujától vagy 35 méterre tébláboló Pickfordra.

Ezt csak azért nem tehette meg, mert Cüneyt Cakir, a mérkőzés török játékvezetője a mérkőzés legjobbjának megválasztott Ivan Perisic indítása után közvetlenül lefújta a találkozót.

Persze a horvátokat ez már egyáltalán nem izgatta, önfeledten ünnepelték a továbbjutást, amint a végső sípszót meghallották. Maximum Marcelo Brozovic puffoghatott egy kicsikét. Ritka alkalom, hogy egy vb-elődöntőn ilyen ajtó-ablak helyzetbe kerüljön egy játékos, aki ritkán lő gólt. Azért ő is hamar túltette magát a Cakir-féle “rabláson”, és csatlakozott az ünneplő csapattársakhoz.

Borítókép: Marcelo Brozovic kilépne, de Cakir lefújja a mérkőzést. Ennek ellenére jöhetett a horvát ünneplés.

Hírek