2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Dalic: Itt maradunk Moszkvában és világbajnokok leszünk

M4 Sport/m4sport.hu
A horvátok bejutottak a döntőbe, de most már nem akarnak megelégedni ennyivel.
A győztes gólt szerző Mario Mandzukic (Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH)

A horvát labdarúgó-válogatott az oroszországi labdarúgó világbajnokság szerdai elődöntőjében hosszabbítás után 2-1-re legyőzte az angol csapatot, így története során először bejutott a világbajnokság fináléjába.

Ez történelem! Köszönöm a játékosoknak és azoknak a csodálatos embereknek, akik a lelátón szurkoltak. Ezt meg kell ünnepelni, mert Horvátország megérdemli” – mondta a találkozó után érthetően örömmel Zlatko Dalic horvát szövetségi kapitány.

Megyünk tovább és meg nem állunk, hiszen még egy mérkőzés hátra van. Bent vagyunk a történelmi döntőben, de nem akarunk megállni. Most itt vagyunk Moszkvában és itt is maradunk, és világbajnokok leszünk” – mondta a terveiről a szakember.

Ez hihetetlen, beszélgettünk a többiekkel, de még mindig nem tudjuk elhinni mit is tettünk. Ez egy csoda. Csak egy nagyszerű csapat tud ilyen bátran játszani és visszajönni a meccsbe miután egy ilyen jó angol csapat megszerzi a vezetést” – mondta a győztes gólt szerző Mario Mandzukic.

Véleménye szerint egy ilyen tornán csak nagy szívvel lehet játszani. Elégedett volt saját teljesítményével, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy ott vannak egymásnak a csapatban.

Hírek