2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

A Barcelona megszabadulna a vb-n háromgólos védőjétől

m4sport.hu/As
Úgy tűnik, hogy a Barcelona vezetősége meghozta a döntést és két játékosát és eladná, jó bevétel reményében. Az egyikük a kolumbiai Yerri Mina, aki az oroszországi világbajnokságon védő létére három góllal vétette észre magát.
 

A spanyol As információi szerint a a gránátvörös-kékek vezetősége két olyan játékosát akarja piacra dobni, akiknek jelenleg igen magas a piaci értéke. A kolumbiai Yerri Minának még megmelegedni sem volt igazán ideje a katalán fővárosban, máris az eladásán gondolkodnak, hála annak, hogy a világbajnokságon látványos teljesítményt nyújtott.

A védőt 2018 januárjában igazolta a Barca 11,8 millió euróért, mivel komoly az érdeklődés iránta, abban reménykednek, hogy jóval magasabb áron lehetne továbbadni. A vb-n szerzett három gólja alapján gondolkozhatnának a megtartásában is, de a játékstílusa nem harmonizál megfelelően a tréner, Ernesto Valverde elképzeléseivel. Az oroszországi találatok viszont szép pénzt hozhatnak a konyhára.

A másik eladásra szánt játékos a baloldali védő, Lucas Digne, aki a világbajnokságról lemaradt, pedig hazája válogatottja vasárnap döntőzik, az elmúlt szezon végén pedig lényegesen kevesebbet lépett pályára az általa is elvártnál. Ennek legfőbb oka, hogy pozíciójában a vezetőedző inkább Jordi Albát favorizálja. Mindennek ellenére iránta is élénk a piaci érdeklődés.

Pontosan ezt szeretné meglovagolni a Barcelona. Mindkét játékost soraiban tudná az Everton, de Mináért az angol város Anfield Road-i vörös oldala, a Liverpool is csábítja. Emellett a Bundesligából is van egy kérője a kolumbiainak.

Borítókép: Yerri Mina gólöröme az oroszországi világbajnokságon. Háromszor láthattuk ezt a jelenetet. (Forrás: beinsports.com)

Hírek