2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Lemondott a tunéziai kapitány

MTI
A tunéziaiak egy győzelemmel, csoportharmadikként búcsúztak a világbajnokságtól.
A tunéziai Fahreddin Ben Juszef (j), miután megszerezte csapata első gólját a Panama – Tunézia mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának harmadik fordulójában Szaranszkban 2018. június 28-án. (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit) A tunéziai Fahreddin Ben Juszef, miután megszerezte csapata első gólját a Panama – Tunézia mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának harmadik fordulójában. (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

Lemondott posztjáról Nabil Malul, az oroszországi világbajnokság csoportköre után kiesett tunéziai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az 56 éves edző a vb-búcsú után gondolkodási időt kért a szövetségtől, majd pénteken közölte: kérte 2022-ig szóló szerződésének felbontását. Malul a folytatásban a katari al-Duhail kispadjára ül le.

Az észak-afrikaiak egy győzelemmel és két vereséggel csoportharmadikként kiestek a világbajnokságon. Előzőleg az 1978-as vb-n nyertek mérkőzést, azóta háromszor (1998, 2002, 2006) is egy ponttal zárták a csoportkört.

 

Hírek