2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Griezmann műeséssel ágyazott meg a francia világbajnoki címnek

m4sport.hu
Antoine Griezmann góllal és és egy másik előkészítéssel járult hozzá a világbajnoki döntő megnyeréséhez, a horvátok elleni finálé legjobbjának is megválasztották. A 17. percben azonban nem a védőket csapta be, hanem a játékvezetőt, az ajándék szabadrúgás pedig köszönte szépen.

A mérkőzést a horvátok kezdték jobban, Griezmann azonban cselhez folyamodott. Az ellenfél térfelének közepén Brozovic mellett tolta meg a labdát, majd homorított egy szépet. Az argentin Nestor Pitana megette a mutatványt és befújta a szabadrúgást, pedig Brozovic akkor ért hozzá a franciához, mikor átesett az eléhulló támadón.

Aztán a beívelés után felértékelődött az ajándék, mert Griezmann kapu elé kanyarított labdáját Mandzukic a saját kapujába csúsztatta. Felmerült, hogy Pogba lesen volt de Vida lábfeje (az alábbi képen) belógott, így több mint valószínű, hogy nem volt les, vagy csak pár milis.

les vagy sem Vida lábfeje miatt Pogba aligha áll lesen

A döntő elképesztő fordulatokat és forgatókönyvet hozott, melyet végül 4-2-re a franciák nyertek, megszerezve második világbajnoki címüket.

Hírek