2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

N’Golo Kanté annyira szerény, a vb-trófeát sem merte elkérni

m4sport.hu
A franciák immáron világbajnok középpályása, N’Golo Kanté levakarhatatlan, kellemetlen ellenfél, de a pályán kívül ennek a tökéletes ellentéte.
N’Golo Kanté (fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

A Chelsea középpályása kulcsembere volt a francia vb-sikernek, futómennyiségben és a szerelések/labdaszerzések számában is a legjobbak között volt az oroszországi tornán, emellett a támadásépítésben is rendkívül hasznos volt. A döntője nem sikerült jól, francia források szerint gyomorproblémákkal küzdött, korán besárgult, Didier Deschamps le is cserélte az 55. percben.

Helyére az a Steven N’Zonzi állt be, aki az aranyérmek és a trófea átadása után kisegítette csapattársát.

Kanté egy rendkívül visszahúzódó, csendes és szerény futballista, akit tényleg csak is a labdarúgás érdekel. Félénkségéről sok mindent elárul, hogy az ünneplés közben nem jutott hozzá a vb-trófeához, társai egymás után fotózkodtak, ő pedig nem lépett közbe, hogy elkérje.

Ahogyan az alábbi videón is látható, N’Zonzinak kellett szólnia a többieknek, itt az ideje, hogy Kanté is kézbe vegye a becses serleget, a közbenjárásnak köszönhetően pedig el is jutott hozzá, így róla is készülhettek képek.

forrás