2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Vidal: Az olyan csalók, mint Griezmann, nem érdemelnek trófeákat

m4sport.hu/Marca
A Spanyolországban jól ismert, több klubot is dirigáló David Vidal szerdán az A Diáriónak adott interjút, melyben az elsődleges téma a hétvégén véget ért oroszországi labdarúgó világbajnokság volt. A szakember esetenként igen karcos véleményt alkotott.
 

A galíciai tréner, aki korábban olyan csapatokat dirigált, mint a Las Palmas, a Villareal, vagy a Rayo Vallecano bizonyos esetekben nemtetszését fejezte ki, többek között a spanyol válogatott teljesítményével kapcsolatosan beszélt kritikusan.

Kiemelve néhány vélemény Vidaltól:

A világbajnok francia válogatott

„Horvátország érdemelte volna meg a világbajnoki címet. Sokkal jobban játszott és többet mutatott a labdarúgásból, mint Franciaország.”

Luka Modric két francia Ngolo Kante és Blaise Matuidi szorításában a vb-döntőben. (Fotó: EPA/Abedin Taherkenareh)

Antoine Griezmann

„Egy olyan szabálytalanságot játszott el, ami nem is volt az. Egy csaló! A csalók pedig semmilyen trófeát nem érdemelnek.”

A spanyol válogatott

„Túlzottan büszkék vagyunk. Többet képzelünk magunkról, mint amennyik valójában vagyunk. Nagyon vérszegény világbajnokságot tudhat magáénak a válogatott.”

Andres Iniesta csapattársát, Jordi Albát vigasztalja a spanyol válogatott kiesése után. (Fotó: EPA/Mahmoud Khaled)

A Lopetegui-Rubiales-affér, hogy a spanyol szövetség elnöke a vb kezdete előtt rúgta ki az akkor szövetségi kapitányt, aki már a Real Madrid vezetőedzője.

„Lopeteguinek hűségesnek kellett volna lennie a szövetséggel szemben, kötelessége lett volna beszélni a kapcsolatáról a Real Madriddal. Ugyanakkor Rubiales rosszul reagált azzal, hogy eltávolította.”

Cristiano Ronaldo

„Már nem nagyon vette ki a részét a Real Madrid játékából. Az évek nem kegyelmeznek. Olaszországban viszont jól teljesíthet.”

Borítókép: Antoine Griezmann és a Jules Rimet trófea (Fotó: EPA/Peter Powell)

Hírek