Musorujsag
Élő Eredmények

Sigér: Felszabadultabb játékot játszunk, kevesebb megkötéssel

Sigér: Felszabadultabb játékot játszunk, kevesebb megkötéssel

m4sport.hu
A válogatott középpályás számára sérülése legnehezebb része az volt, amikor megtudta a pontos diagnózist és az azzal járó kihagyást.

Sigér Dávid, a Ferencváros labdarúgója június végén szenvedett térdszalag-szakadást, így hónapokra kidőlt. A válogatott középpályás így a pályán még nem igazán ismerhette meg az új vezetőedző, Peter Stöger stílusát, de azt már így érzi, is sokkal másabb jellegű munka folyik a Fradinál, mint Szerhij Rebrov idejében.

„Sokkal másabb minden, az edzések és a kommunikáció is. A legnagyobb különbség talán abban van, hogy amíg korábban taktikailag minden a legapróbb részletig ki volt dolgozva még az edzésen is, most felszabadultabb játék van, ennek köszönhetően több gólt rúg, ugyanakkor többet is kap a csapat. Azért remélem, ezzel is eredményesek leszünk a nemzetközi kupában” – mondta Sigér, aki hamarosan már a mankót is eldobhatja.

„Bizonyos tekintetben túl vagyok a nehezén, mert ez a mozgásképtelen állapot kezd feloldódni, remélem a továbbiakat jobban viselem majd” – mondta a játékos, aki nagyon hálás a családjának a sok segítségért.

Ugyanakkor ha bemegy a Fradiba ott is mindig jó kedve van, hiszen mindenkivel megtalálja a közös hangot, és a stábtól is sok segítséget kap. Elárulta, a legnehezebb az volt számára, amikor megtudta mi a pontos diagnózis, mivel tudta, milyen sok kihagyással fog járni, és mi vár rá, mennyi munka lesz az, hogy újra a régi lehessen.

Az EL-csoportkört kicsit keserédes sikernek tartja, főleg annak fényében, hogy az utolsó meccsen dőlt csak el, hogy nem a BL-ben szerepelhetnek. Ennek ellenére mindenki nagyon várja a csoportkört, és bár nagyon keménynek ígérkezik, szeretné, ha olyan eredményt érnének el, amivel akár tavasszal is lehetnek nemzetközi meccseik.

Borítókép: Sigér Dávid és Dibusz Dénes - ketten a Ferencváros válogatottjai közül (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

További tartalmak